Textiel - Studio79

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Printen
Transferdruk is uitermate geschikt om textiel mee te bedrukken. Er zijn veel verschillende soorten folies in allerlei kleuren leverbaar. Ook special effect folies zoals hoogglans goud of zilver, glitter, neon, flock, etc. zijn mogelijk.

Geprint logo op Tshirt
Flexfolie
De flexfolie wordt doormiddel van een snijplotter uitgesneden en overgebracht op het textiel. Dit type print wordt vaak gebruikt voor logo's en teksten.

Werkkleding printen
Textiel printen
Laser Transfers
Laser transfers worden gebruikt bij afbeeldingen en teksten die lastig zijn te snijden. Laser transfers kunnen dan ook zeer kleine details weergeven.
bedrukken horecakleding
Fullcolor Transfers
Fullcolor transfers worden veelal voor foto's en fullcolor logo's gebruikt. Voor snijbare logo's of afbeeldingen wordt gebruik gemaakt van flexfolie, voor lastig te snijden logo's of afbeeldingen wordt gebruik gemaakt van fullcolor lasertransfers.
logo's op tshirt drukken
Horeca schorten printen
Wij printen onder andere: Tshirts, Sweaters, Schorten, Polo's, Sportkleding enz. Deze kunnen eventueel voorzien worden van een borst, front of rug logo. Uiteraard is het ook mogelijk om zelf uw textiel voor bedrukking aan te leveren.

Wij hebben voor textiel ook standaard ontwerpen. In onze webshop vind u daar meer voorbeelden van. Vanzelf sprekend is het ook mogelijk om uw eigen ontwerp of foto op textiel te laten printen

Helaas is het niet mogelijk om hier standaard prijzen te vermelden, daar het meestal om maatwerk gaat. De prijzen zijn afhankelijk van: Het aantal, het formaat. Wilt u weten wat de eventuele printkosten voor uw opdracht bedragen, neem dan gerust contact met ons op.
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu