Textiel - Studio79

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Borduren
Borduurwerk is een duurzaam product dat een exclusieve en proffesionele uitstraling geeft aan al uw bedrijfs en promotiekleding. Wij borduren met professionele computergestuurde borduurmachines waarmee wij nagenoeg elke tekst of logo kunnen borduren. Bovendien kan borduurwerk heet en chemisch gewassen worden.
Logo Borduren
Op deze pagina ziet u een aantal voorbeelden van wat er zoal mogelijk is. Borduurwerk kan op verschillende soorten textiel worden aangebracht.

Borduren op textiel
Bij het zelf aanleveren van textiel moet u rekening houden dat niet iedere textiel soort geschikt is om op te borduren. Wij informeren u hier graag meer over.
Tshirt met geborduurd logo
Ook werkkleding zoals: bodywarmers, werkbroeken, overalls, schorten, enz. kunnen door ons geborduurd worden. Wij kunnen u diverse soorten merken werkkleding leveren, maar het is uiteraard ook mogelijk om uw eigen textiel voor borduuring aan te leveren.
Geborduurd logo op bodywarmer
Geborduurd logo op hooded sweater
Het is voor ons helaas niet mogelijk om standaard borduurprijzen te vermelden, daar borduurwerk meestal maatwerk is. De prijzen voor het borduren zijn oa. afhankelijk van: Het aantal, het formaat, en het aantal steken. Wilt u weten wat de eventuele borduurkosten bedragen, neem dan gerust contact met ons op.
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu